Mijn naam is Frederique Omloo en ik geef elke zaterdag met plezier dansles.

Toen ik 8 jaar oud was, ben ik begonnen met dansen bij Nathalie. Zelf twijfelde ik eerst altijd of dansen wel iets voor me was. Toch ging ik samen met mijn zusje een proefles volgen. Vanaf moment één was ik verkocht. Ik doe niks liever! Ik heb in de loop der jaren verschillende dansstijlen gedanst bij ’N Dance, te denken aan dancemix, modern en hiphop. Het heeft allemaal zijn charme, maar in hiphop heb ik toch wel mijn passie gevonden.

Toen Nathalie ’N Dance heeft opgericht heeft ze me gevraagd of ik het leuk vond om hulpjuf te worden. Hier heb ik meteen volmondig ja op gezegd. Ik assisteerde haar bij haar lessen en na een aantal jaar, kreeg ik steeds meer taken. Nathalie heeft me beetje bij beetje deze taken aangeleerd. Toen Nathalie met zwangerschapsverlof ging heb ik samen met Kaya de lessen overgenomen.

In 2022 heb ik mijn VWO-diploma gehaald. Daarna ben ik begonnen met de opleiding Social Work aan Hogeschool Zuyd te Sittard. Ik heb het daar heel erg naar mijn zin! Vorig jaar, 2023, heb ik mijn propedeuse gehaald. Het pedagogische aspect en bepaalde methodieken brengen me kennis die ik ook kan toepassen in de danslessen.

Tijdens de dansles is het altijd een feestje! Ik vind het zelf belangrijk dat iedereen met plezier naar de dansles komt en zich op z’n gemak voelt. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn.

Ik hoop jullie snel terug te zien in een van onze danslessen!