Hallo, mijn naam is Elisa en ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan dansen. Daarom vind ik het belangrijk
mijn leerlingen een veilige omgeving te bieden waar ze kunnen ontwikkelen.

Ik ben ooit begonnen met de dansstijl hiphop en hier deed ik wedstrijden, optredens en tv-shows mee. Een grote ervaring hierbij is met de dansgroep tweede worden bij Hollands Got Talent. Hier leerde ik veel van en kwam ik erachter dat ik door wilde gaan met dansen. Dus ben ik de stijlen modern, klassiek ballet en jazz erbij gaan doen.

Toen ik in aanraking kwam met het lesgeven en net als mijn eigen jazzdocent een dans docent wilde worden, ben ik hard gaan trainen voor de audities van de dansacademie.

Nu ben ik afgestudeerd aan de opleiding Bachelor Docent Dans in Arnhem en kan ik mijn passie voor het lesgeven achterna gaan.


 

Voor mijn afstudeeronderzoek heb ik danslessen voor mensen met een ernstig meervoudige beperking onderzocht in het speciaal onderwijs.
Ik vind het namelijk leuk aan verschillende mensen en niveaus les te geven en zo aan iedereen te laten zien wat ze allemaal wel kunnen.

Bij Ndance ga ik de hiphoplessen op de vrijdag geven en hier kijk ik ontzettend naar uit!

Met het geven van de dansstijl hiphop heb ik ervaring doordat ik een wedstrijdgroep heb getraind en daar verschillende wedstrijden en optredens mee gedaan heb, daarnaast heb ik aan verschillende leeftijden hiphop gegeven en een duo gecoacht voor Every Body Dance Now.

Als het je leuk lijkt om les van mij te krijgen, dan ben je welkom om langs te komen voor een hiphop les bij Ndance op de vrijdag!
Hopelijk tot snel!

Choreograaf: Nadine Gerspecher