Mijn naam is Kaya Hodzelmans. Ik geef sinds 2023 les bij ‘N Dance. Naast docent ben ik ook nog werkzaam in het managementteam van ‘N Dance!

Mijn passie voor dansen is begonnen op een wat latere leeftijd. Ik dans zelf al vanaf dat ik 8 jaar ben. Daarvoor heb ik geturnd en zelfs nog gevoetbald. Nu op 19 – jarige leeftijd dans ik zelf nog heel graag, maar vind ik dans docent zijn ook echt fantastisch.

Na mijn middelbare school ben ik gaan studeren aan het CIOS Dans. Binnen 3 jaar heb ik daar mijn diploma voor Niveau 4 dansdocent behaald. En nu geef ik mijn passie en trots door aan de dansers die ik lesgeef.

In mijn lessen staat plezier voorop. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen met plezier naar mijn lessen komt en ook zichzelf kan zijn in mijn lessen. Zelf vind ik het erg leuk om aan jongere leeftijden les te geven en hun nieuwe passen en technieken te leren.

Dans is voor mij een uitlaatklep om even mijn hoofd leeg te maken en even nergens anders aan te hoeven denken. Dit seizoen ga ik weer volop aan de bak met de dansers om hele mooie dansen te laten zien en vooral veel plezier te hebben.

Hopelijk tot snel in een van onze lessen!