Mijn naam is Nikki Bourry en geef al een aantal jaar urban lessen bij ’N Dance en ben sinds kort naast docent ook assistent-manager!

Met 6 jaar ben ik begonnen met ‘’jazz-ballet’’ lessen op recreatief niveau. Omdat dans mij sinds toen heeft blijven interesseren, wilde ik nog meer leren en ben ik in een wedstrijdteam gaan dansen. Vanaf toen was ik verkocht aan de wedstrijden! Naast jazz-modern wilde ik nog andere lessen gaan volgen; urban. Begonnen op recreatief niveau en daarna ben ik ook wedstrijden gaan dansen. Met mijn toenmalige duo-partner wisten we in 2016 een 2de plek op het EK te behalen en ons te kwalificeren voor het WK. Tot op heden dans ik als solist nog steeds wedstrijden waar ik nog steeds enorm van geniet!

Nu breng ik als dansdocent mijn passie en kennis over. Naast mijn middelbare school en mijn opleiding toegepaste natuurwetenschappen heb ik de niveau 2 en niveau 3 opleiding van KNGU en de AALO Hiphop docent afgerond. Ik vind het belangrijk mezelf te blijven ontwikkelen en probeer dan ook, als het even kan, lessen en workshops mee te doen.

In mijn lessen staan plezier en persoonlijke ontwikkeling voorop. Ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf kan en durft te zijn. Zelf vind ik het erg leuk om stijlen te mixen en muziek en dans anders te benaderen dan de meeste mensen in eerste instantie zouden doen. Dit probeer ik dan ook in mijn lessen naar voren te laten komen.

Voor mij is dans een manier van ontspanning, even mijn hoofd leeg maken en lekker bewegen. Ik hoop dan ook in de aankomende tijd met ’N Dance dat we nog meer mensen aan het dansen kunnen krijgen. Ik hoop jullie dan ook snel terug te zien in een van onze lessen of activiteiten!